header-ikwilvanmijnwoningaf

VERKOOP UW WONING IN 1 WEEK

VERKOOP UW WONING IN 1 WEEK

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind u de meest gestelde vragen aan ikwilvanmijnwoningaf.nl. Wordt uw vraag niet beantwoord? Zijn er voor u toch nog onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 040 - 244 17 06 of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. Is het verkopen van mijn woning via deze website echt gratis?

Het verkopen van uw woning via ikwilvanmijnwoningaf.nl is helemaal gratis. Er zijn geen verborgen kosten of kleine lettertjes van toepassing. Uw aanvraag wordt eerst beoordeeld door onze makelaar. Bij interesse maken wij een afspraak voor bezichtiging. Komen we tot overeenstemming over de verkoopprijs dan wikkelen wij alle financiele zaken tot aan de notaris voor u af. Er komen geen reclame, makelaars- of notariskosten meer bij.

2. Ontvangen wij van jullie altijd het beste bod voor mijn woning?

Wij streven ernaar om altijd het beste bod op een aangeboden woning uit te brengen.

3. Is Ikwilvanmijnwoningaf.nl wel betrouwbaar en hoe gaan jullie om met privacy?

Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Wij zijn zeer discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid. Bij ikwilvanmijnwoningaf.nl weet u exact waar u aan toe bent. Kleine lettertjes of ‘verborgen addertjes onder het gras komen bij ons niet voor. Desgewenst kunnen wij diverse notariskantoren of mensen die zaken met ons deden als referentie aan u doorgeven.

4. Is het bod op mijn woning gegarandeerd?

Nee, alle (aan)biedingen zijn vrijblijvend tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Ikwilvanmijnwoningaf.nl - Leco Vastgoed maakt het voorbehoud dat een koop niet eerder tot stand komt dan na wederzijdse rechtsgeldige ondertekening van een door ons kantoor opgemaakte koopovereenkomst.

5. Mijn huis staat al te koop bij een makelaar, is dat een probleem?

Nee, ook al staat uw huis inmiddels te koop bij een makelaar of bemiddelaar dan kunt u uw woning bij ons gewoon aanbieden. U kunt zelfs uw makelaar desgewenst met ons contact op laten nemen voor het ontvangen van een direct bod op uw woning. Wij gaan natuurlijk discreet om met uw informatie, wij zullen uw makelaar zelf nooit benaderen.

6. Wanneer is mijn woning definitief aan jullie verkocht en ontvang ik de koopsom?

Indien u uw woning bij ons heeft aangemeld (per e-mail of telefonisch) bekijken wij eerst of uw woning in aanmerking komt voor directe aankoop. Na bezichtiging van uw woning en overeenstemming over de verkoopprijs wordt er een schriftelijke koopovereenkomst opgesteld waarna door beide partijen getekend en is de verkoop definitief rond. Op de afgesproken datum gaan we naar de notaris en u krijgt de koopsom netto in handen (notariskosten e.d. komen voor onze rekening).

7. Mijn woning is gedateerd en heeft achterstallig onderhoud, is dit een probleem?

Dit is voor ikwilvanmijnwoningaf.nl geen probleem. Ook al heeft uw woning achterstallig onderhoud of is de woning gedateerd dan kunt u nog de woning gewoon bij ons aanbieden voor verkoop.

8. Wordt er door jullie altijd een bod uitgebracht?

Nee, niet op alle huizen brengen wij een bod uit. Soms is het zo dat de huidige vraagprijs van een huis in vergelijking met de huidige marktwaarde (veel) te hoog is. Wanneer Ikwilvanmijnwoningaf.nl voor deze huizen de prijzen moet corrigeren naar de huidige marktwaarde en vervolgens daar een inkoop correctie op toe moet passen, zal het verschil tussen wat u wenst als opbrengst voor de woning en het bedrag wat wij u zouden bieden erg groot worden. Wij zullen dan geen bieding uitbrengen. Ook met duurdere huizen en woningen in dunbevolkte gebieden zijn wij terughoudend.

9. In een huis uit een erfenis staan nog overbodige spullen, kunnen we die achterlaten?

Ja, desgewenst kunt u ook de complete inboedel achterlaten. Ikwilvanmijnwoningaf.nl neemt uw zorg graag uit handen en is u graag van dienst als u alle overbodige spullen (zoals meubels, stoffering, pannen, etc.) wilt laten staan. Ook dit is voor ons geen enkel probleem.

10. Moet ik mijn huis direct verlaten wanneer ik mijn woning verkoop aan jullie?

Bij verkoop aan Ikwilvanmijnwoningaf.nl hoeft u uw huis niet direct te verlaten. De oplevering/overdracht geschiedt in overleg met Ikwilvanmijnwoningaf.nl, net zoals bij een gewone onderhandse verkoop aan een particuliere koper.

Aan deze FAQ (veelgestelde vragen) kunnen geen rechten worden ontleend.