20/02/2018

Wie zijn wij

Ikwilvanmijnwoningaf.nl is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het opkopen van woningen. Ikwilvanmijnwoningaf.nl koopt huizen, appartementen en beleggingspanden. Makelaar(s), particulieren en bedrijven kunnen vrijblijvend hun woning(en) aanbieden.

Uw wensen en omstandigheden staan bij ons altijd centraal! We zijn ook geïnteresseerd in de mensen achter de aangeboden woning en houden rekening met ieders belang en ieders persoonlijke situatie. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn professionele vastgoedhandelaren met verstand van vastgoed en gevoel voor mensen.

Verkoop ook uw huis snel aan ikwilvanmijnwoningaf.nl. Uw woning zal bij verkoop aan ons niet lang op de markt te koop staan. U heeft geen last van louter nieuwsgierigen die uw woning toch niet kopen en u zit bij ons niet vast aan een makelaarscontract.
Stel uw kinderen zijn de deur uit en is het tijd voor een kleiner huis. Misschien komt u in aanmerking voor een huurwoning of is uw woning verhuurd aan een slechte huurder. Er heeft een overlijden plaatsgevonden, een verdeling van de erfenis of nalatenschap, u wilt geen rompslomp met successierecht of een nagelaten woning.

Uw huis heeft achterstallig onderhoud en er is een uitgebreide renovatie nodig. Er zijn tal van redenen waarom mensen hun huis direct willen of zelfs moeten verkopen. Uw woning aan ons verkopen betekent voor u als particuliere huis verkoper 100% verkoopzekerheid van uw woning. De verkoop van uw woning kan in 1 week geregeld zijn.

Sinds 2002 is zijn wij gespecialiseerd in het direct kopen en verkopen van woningen in Nederland. Dankzij een goede naam in het opkopen van woningen weten steeds meer woningverkopers in Nederland de weg naar ikwilvanmijnwoningaf.nl te vinden. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om op ieder moment slagvaardig op te treden en snel tot zaken te komen. Helderheid en openheid van zaken leidt volgens ons tot meer betrokkenheid en vertrouwen, en daar voelen wij ons prettig bij.

Wij onderscheiden ons door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Wij zijn discreet en respecteren uw privacy. Betrouwbaarheid en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zorgen dan ook altijd voor duidelijkheid en zekerheid.
Wij zijn flexibel, met ons kunt u alle kanten op. De enige voorwaarde is dat de prijs voor uw woning interessant en realistisch moet zijn. We bespreken graag met u alle opties en mogelijkheden die het beste bij uw persoonlijke situatie passen. Neem voor meer informatie kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.